Skip to main content

Karriere

Karriere

Det er inspirerende og udfordrende at arbejde hos os

Du får både spændende og krævende arbejdsopgaver og søde kolleger, men du får også tid til at have et liv uden for kontoret.

Karnov

Karriere

Vi arbejder med komplekse sager. Vi har bevidst fravalgt nogle sagsområder, som er præget af rutinearbejde, og som ikke interesserer os. Det er udfordrende, men også inspirerende og lærerigt – både for den erfarne advokat og partner, og for fuldmægtigen.

 

Vi er førende inden for blandt andet immaterialret og medieret, men vi yder også højt specialiseret rådgivning inden for eksempelvis Life Science, finansieringsret, it-ret, højteknologi, M&A, startups samt retssager og international voldgift.

 

Vi insisterer på, at et godt arbejdsliv og et godt privatliv ikke er modsætninger. Tværtimod forudsætter et godt arbejdsliv, at der er plads til et privatliv med fritidsinteresser, familie og alt det andet.

 

Vi har et fladt hierarki og passer godt på alle vores medarbejdere, uanset funktion. Ethvert bidrag til firmafællesskabet er vigtigt og værdsættes ligeligt.

MS

Advokatfuldmægtig

Lidt om at være advokatfuldmægtig hos osSom advokatfuldmægtig hos Lassen Ricard får du en bred og alsidig advokatuddannelse. Du starter med at blive uddannet til at være generalist inden for erhvervsretten. Det betyder, at du kan forvente at arbejde med flere forskellige retsområder og sagstyper i din tid som advokatfuldmægtig

SGN

Stud.jur.

Lidt om at være stud.jur. hos os

Som stud.jur. hos Lassen Ricard indgår du i vores velfungerende team af dygtige jurastuderende. Vores stud.jur.’er er fordelt over flere årgange på studiet, og vi søger ikke fra en bestemt årgang

vindue/blomster

Stipendiatordningen

Har du mod på større udfordringer?

Lassen Ricards stipendiatordning er målrettet jurastuderende, som har afsluttet bacheloruddannelsen. I stillingen som stipendiat får du et godt indblik i, hvordan det er at være erhvervsadvokat i et advokatfirma som Lassen Ricard

Lassen Ricards medarbejderhåndbog

- USKREVNE OG SKREVNE REGLER FRA A TIL V

Introduktion

Reglerne i medarbejderhåndbogen er tilegnet især nye og kommende medarbejdere i Lassen Ricard. Da din ansættelse er omfattet af denne medarbejderhåndbog, skal også nuværende medarbejdere løbende holde sig orienterede om medarbejderhåndbogens indhold. Klienter er også velkomne til at læse med.

 

Reglerne i medarbejderhåndbogen er udtryk for de værdier, der er grundlaget for vores måde at tænke og agere på.

 

Medarbejderhåndbogen er det værktøj, der omsætter værdierne i praksis. Værdier, der ikke kan omsættes i praksis, har jo ikke den store værdi. Derfor har vi udarbejdet denne medarbejderhåndbog. Den skulle gerne gøre det lettere at blive en del af vores verden.

 

Medarbejderhåndbogen opdateres løbende, og det er således den seneste version, der er gældende. En elektronisk version af medarbejderhåndbogen er tilgængelig som værktøjslinje på din computer og har altid forrang for en printversion.

Til den næste generation

10 gode råd til den jurastuderende

Kære jurastuderende

 

Studiet byder på udfordringer, frustrationer, glæder og meget andet. For at hjælpe dig bedst muligt gennem studiet har vi samlet nogle gode råd fra vores jurister, 2 af dem kan du læse nedenfor. Se i øvrigt alle 10 gode råd her.

 

Rigtig god fornøjelse!”

1
IG
1

“Det er ikke så vigtigt at kunne skrive et utal af noter eller at kunne lire en lærebog af. Bestræb dig på at forstå de hensyn, som retsreglerne bygger på, og de sammenhænge, de indgår i. Det er grundlaget for et godt judgment.”

Iben Gjessing, advokat

2
HS advokat
2

“Når du engang skal bruge juraen i den virkelige verden, finder du ud af, at det er en disciplin i sig selv at forstå ”faktum”: Hvad skete der? Hvem gjorde hvad? Hvorfor forløb omstændighederne, som de gjorde? Det er en disciplin, som kræver gå-på-mod, indlevelsesevne, kreativitet, nøjagtighed og nysgerrighed. Dine personlige egenskaber er mindst lige så vigtige som dine karakterer; dem kan du udvikle med studierelevant arbejde – fx på et advokatkontor.”

Henrik Schütze, advokat og managing partner