Skip to main content

Rådgivning (tidl. Ydelser)

Rådgivning

Lassen Ricard er kendt for høj faglighed og integritet

Vi yder ikke blot rådgivning af højeste kvalitet. Det tætte samarbejde med vores klienter gør, at vores rådgivning også er relevant og af stor betydning for klienterne. Derfor har vi typisk langvarige klientforhold.

mødeskilt

Rådgivning

Vi repræsenterer firmaer fra hele verden og har et nært, ikke-eksklusivt samarbejde med fremtrædende advokatfirmaer i udlandet.

 

Den personlige kontakt mellem klienten og advokaten - eller teamet af advokater - er afgørende for os. For det er det tætte - og varige - tillidsforhold til virksomheden og kendskabet til dens kultur, som sætter os i stand til at løse opgaverne i et velfungerende samspil med klientens juridiske afdeling og virksomhedsledelsen.

 

Vi er kompromisløse med kvaliteten af vores rådgivning. Vi rådgiver klienter i sager, som har stor betydning for den enkelte klient, men nogle gange også for retsudviklingen på de områder, vi er specialiseret i.

 

Vores medarbejdere er højt specialiserede inden for vores kerneområder, men uddannes også til at være generalister inden for brede praksisområder. 

 

 

Mødelokale

Klienter

Vi arbejder med klienter i Danmark og i resten af verden

Den personlige kontakt mellem klienten og advokaten – eller teamet af advokater – er afgørende for os.

Historien

Lassen Ricards historie rækker tilbage til 1986

Den 1. januar 1986 blev advokatfirmaet stiftet af Lennart Ricard og Steen Lassen.

hushjørne aften