Skip to main content

Specialer

Specialer

Vi er specialister og generalister

Vi beskæftiger os med en lang række områder, og vores erfaringsgrundlag er bredt. Vi er højt specialiserede inden for flere områder, men yder også rådgivning af høj kvalitet inden for andre områder, så vi kan dække vores klienters samlede behov for rådgivning.

trappe

Specialer

Lassen Ricard er førende, og særligt kendt, inden for ophavsret samt medie- og entertainmentret, men vi yder også højt specialiseret rådgivning inden for en lang række andre områder, og vores erfaringsgrundlag er bredt.

 

Virksomhedsoverdragelser, entrepriseret samt energi og infrastruktur er blot nogle af de områder, vi også har stor ekspertise indenfor.

 

Vi rådgiver desuden adskillige teknologi- og vækstvirksomheder, og vi søger aktivt at bidrage til succes. Ingeniørforeningen IDA anbefaler os til sine medlemmer.

 

Vi deltager jævnligt i rets- og voldgiftssager både som procederende advokater og som voldgiftsdommere, og vi medvirker også i regeringsudpegede udvalg. 

 

Vores omfattende og højt specialiserede arbejde med varetagelse af danske og europæiske tv-stationers rettigheder i Norden som sekretariat og advokater for UBO (Union of Broadcasting Organisations) kan ligeledes fremhæves.

Mødelokale

Klienter

Vi arbejder med klienter i Danmark og i resten af verden

Den personlige kontakt mellem klienten og advokaten – eller teamet af advokater – er afgørende for os.

Historien

Lassen Ricards historie rækker tilbage til 1986

Den 1. januar 1986 blev advokatfirmaet stiftet af Lennart Ricard og Steen Lassen.

aften hushjørn